Spring til indhold
Nyhed

Det fynske turismesamarbejde styrkes

30-04-2020

Middelfart Kommune søger om optagelse i Destination Fyn, og dermed styrkes det tætte fynske turismesamarbejde yderligere.

Det vækker begejstring hos de øvrige fynske kommuner, at Middelfart kommune nu kommer med i Destination og at samarbejdet nu omfatter hele Fyn og øerne.  

Det fynske samarbejde på turismeområdet er stærkt, men fremover bliver det endnu stærkere. I fremtiden kommer Destination Fyn nemlig også til at omfatte øens nordvestlige hjørne, og Middelfart Kommune ser frem til samarbejdet med de øvrige fynske kommuner.
 
- Med et medlemsskab i Destination Fyn bliver vi en del af en stærk fortælling og får mulighed for at vise bl.a. Lillebælt og Naturparken frem i markante kampagner i ind- og udland, siger borgmester i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd Jensen.
 
Med Middelfart Kommunes ønske om at blive en fuldbyrdet del af Destination Fyn får Fyn nu optimale betingelser for at skabe vækst og udvikling i turismeerhvervet.
 
-Det er en rigtig god nyhed, at Middelfart ønsker at være en aktiv del af det fynske samarbejde omkring Destination Fyn. Jeg ser det som en klar anerkendelse af, at der er tyngde og styrke i de initiativer, vi driver sammen på Fyn. De udfordringer, som erhvervet er havnet i her i corona-krisen, har kun gjort behovet for samarbejde endnu større, siger Kenneth Muhs, der formand for Erhvervshus Fyn, hvor Destination Fyn hører hjemme.
 
Det fynske samarbejde i Destination Fyn består både af udviklings- og markedsføringsindsatser, og der er stort behov for begge dele i den kommende tid, hvor turismeerhvervet skal genstartes efter corona-krisen.