Spring til indhold
Nyhed

Fyn styrker lokal fundraising

15-01-2020

Fynske kommuner går sammen om at understøtte det fynske social-, kultur- og fritidsliv med gratis adgang til fundraising platform fonde.dk. Målet er at styrke lokale projekter.

De fynske kommuner i Byregion Fyn ved, hvor vigtige fondsmidler er for kultur-, fritids- og socialområdet. Derfor står de sammen om at tilbyde de fynske foreninger på kultur – fritids- og socialområdet gratis adgang til platformen fonde.dk, som er en af Danmarks største online fondsdatabaser. Platformen tilbyder forskelligt værktøj, som man kan bruge til projektudvikling og gøre fundraisingen bedre og mere målrettet inden for kultur, natur, fritid, iværksætteri, arkitektur, børn, ældre og tilsvarende emner, som ligger det fynske foreningsliv nær.

På fonde.dk kan foreninger, klubber, lokalråd, lokalgrupper og andre nemt søge relevante fonde frem til deres projektidé, og få gode råd og vejledning til projektudvikling og fundraising, samt finde skabeloner, der gør det nemmere at huske at få alt beskrevet og sendt med, når de ansøger om fondsmidler hos en fond.

Den fælles fynske aftale betyder, at hver forening /aktør / organisation / gruppe / råd mfl. kan oprette et login til fonde.dk og få glæde af værktøjer og adgang til fondsdatabasen, annonceringer mv.

Byregion Fyn ønsker på denne måde at give det fynske kultur- og fritidsliv bedst mulige betingelser for at udvikle projekter og gennemføre målrettet og effektiv fundraising for de mange gode ideer og initiativer, som spirer alle vegne på Fyn.

For at få adgang til fonde.dk skal foreningerne blot udfylde en kontaktformular på Byregion Fyns hjemmeside.

 

Byregion Fyn og de fynske kommuner ønsker god fundraising – vi glæder os til at se jeres projekter udfolde sig!