Spring til indhold
Nyhed

Glæd jer til Cykelmøde Fyn 2021 den 9. marts

21-12-2020

Byregion Fyn, Destination Fyn og Cyklistforbundet inviterer til Cykelmøde Fyn 2021

Cykelmøde 2020 blev desværre udsat grundet Corona restriktioner. Men gudskelov står verdenen ikke helt stille, og der cykles stadigt på livet løs på Fyn. Derfor ser arrangørerne bag konferencen også frem til at kunne gennemføre konferencen i 2021 under trygge forhold.

Nu er datoen her: Cykelmøde Fyn 2021 afholdes 9. marts 2021 i Odin Havnepark.

Konferencen ”Cykelmøde Fyn 2021” vil dele og formidle indsigt, viden og idéer, der kan fremme visioner, samarbejder og handlinger mod en forbedret fynsk cykle-infrastruktur. Cyklisme er grøn mobilitet, og det er håbet, at det vil vinde yderligere terræn fremover.

Konferencen vil byde på et bredt og varieret program og offentliggøres her på siden, når det er klart.  Der vil både være fokus på hverdagscyklisme så cykelpendlerne kan komme let frem og tilbage, såvel cykelturisme, motions- og fritidscyklisme. Fyn har meget at byde på – og også mange nye muligheder for at fremme cyklisme.

Konferencen er for politikere, embedsfolk, der arbejder med cykelstier og lokalplanlægning, turismeaktører, såvel borgere og andre, som interesserer sig for cykling og udviklingen af Fyn som sammenhængende og bæredygtig cykelø.

Grundet den ekstraordinære situation med Covid19, så har arrangørerne besluttet også at sætte en Plan B dato, hvis udviklingen modsat forventninger ikke vender i de kommende måneder.  Plan B dato er 27. maj.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding og der åbnes for tilmelding snarest muligt – blandt andet her fra siden.

Konferencen er arrangeret i et samarbejde mellem Cyklistforbundet, Byregion Fyn & Destination Fyn.

Moderator for mødet er Klaus Bondam, Direktør i Cyklistforbundet.