Spring til indhold
Nyhed

Glæd jer til Cykelmøde Fyn 2021 den 27 maj

11-01-2021

Byregion Fyn, Destination Fyn og Cyklistforbundet inviterer til Cykelmøde Fyn 2021

Fyn - et grønt cykeleventyr

Cykelmøde 2020 blev desværre udsat grundet Corona restriktioner. Men gudskelov står verdenen ikke helt stille, og der cykles stadigt på livet løs på Fyn. Derfor ser arrangørerne bag konferencen også frem til at kunne gennemføre konferencen i 2021 under trygge forhold.

Ny dato:   Cykelmøde Fyn 2021 afholdes 27. maj 2021 i Odin Havnepark

Konferencen ”Cykelmøde Fyn 2021” vil dele og formidle indsigt, viden og idéer, der kan fremme visioner, samarbejder og handlinger mod en forbedret fynsk cykle-infrastruktur. Cyklisme er grøn mobilitet, og det er håbet, at det vil vinde yderligere terræn fremover.

Konferencen vil byde på et bredt og varieret program og offentliggøres her på siden, når det er klart.  Der vil både være fokus på hverdagscyklisme så cykelpendlerne kan komme let frem og tilbage, såvel cykelturisme, motions- og fritidscyklisme. Fyn har meget at byde på – og også mange nye muligheder for at fremme cyklisme.

Konferencen er for politikere, embedsfolk, der arbejder med cykelstier og lokalplanlægning, turismeaktører, såvel borgere og andre, som interesserer sig for cykling og udviklingen af Fyn som sammenhængende og bæredygtig cykelø.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding - du kan tilmelde dig fra dette link: 

Cykelmøde Fyn 2021 - et sammenhængende og bæredygtigt Fyn - også på cykel! (nemtilmeld.dk)

Konferencen er arrangeret i et samarbejde mellem Cyklistforbundet, Byregion Fyn & Destination Fyn.

Moderator for mødet er Klaus Bondam, Direktør i Cyklistforbundet.