SoMe Praktikant til sekretariatet

Sekretariatet søger praktikant til opstart og udvikling af Byregion Fyns tilstedeværelse på de sociale medier.  

Vi søger til Byregion Fyn Sekretariatet en initiativ- og iderig praktikant til at bistå os med at udvikle og vedligeholde vores SoMe kanaler. Det vi leder efter er et engageret menneske der ved, hvordan man får sine budskaber ud på de sociale medier og som samtidig har næse for politisk kommunikation.

 

Byregion Fyn, er et erhvervspolitisk samarbejde mellem 9 fynske kommuner og Region Syddanmark med fokus på at skabe vækst og arbejdspladser i på Fyn og øerne. Sekretariatet, hvor du får din daglige gang, er en mindre enhed, der understøtter det politiske samarbejde og som bl.a. har til opgave at varetage kommunikationen omkring samarbejdet. Det vi skal bruge dig til er primært

  • at udforme vores SoMe strategi  
  • at håndtere vores SoMeprofiler i det daglige
  • at bistå med at redigere og vedligeholde vores hjemmeside (Sitecore)

Vi forventer, at du

  • Er en haj til sociale medier
  • har mod på at tage fat på både strategiarbejdet og på det daglige rugbrødsarbejde ifm. vedligehold af vores profiler
  • har en skarp pen og øje for gode historier 
  • har kendskab til og interesse for politisk kommunikation og ind imellem kan bidrage med en god idé til hvordan vi kan få vores budskaber ud 

Personlighed

Vi forventer, at du er initiativrig og god til at arbejde selvstændigt og at du kan bidrage til at løfte vore SoMe indsats. Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med rig mulighed for, at du kan bringe dine egne idéer i spil. Samtidig vil du få gode kollegaer at sparre med. Vi garanterer, at du kommer til at lære en masse.

Din uddannelse er ikke det altafgørende, så længe du kommer med god energi,  gåpåmod og lyst til at lære.

  

Og så til det praktiske…

Stillingen er uden løn og med start hurtigst muligt og af en varighed på 3-6 måneder. Arbejdstiden er 30-37 timer/ugen (efter aftale) og vi tilbyder gratis og god frokostordning.

Praktikken vil foregå Odense Rådhus, hvor vi har kontorfællesskab med bystrategi under borgmesterforvaltningen.

 

Er du Interesseret? Så send en ansøgning til Thomas Thume Nielsen på thni@odense.dk og skriv ”PRAKTIKANT” i emnefeltet. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.

 

Du kan læse mere om Byregion Fyn her på siden, og du er også velkommen til at kontakte Thomas Thume Nielsen for at høre nærmere.